בקבוק

בקבוק

...מייצר קובי ביקב של שפיה גם יין מצוין משל עצמו מכרמי המשפחה בהם הוא מטפל. היין הוא בלנד של סירה, קריניאן, מורבדר ופטי-וורדו, הזנים שלדעת קובי הם מתאימים ביותר לאזור. אתם יכולים לסמוך על דעתו בענייני כרמים, קובי הוא אחד מאנשי המקצוע הטובים והמנוסים שיש, בעל ניסיון רב בהקמת ובגידול כרמים, גם בגליל ובגולן וגם באזור זכרון בנימינה. בנוסף הוא בוגר לימודי ייננות באדלאייד באוסטרליה. הרעיון, מספר קובי, הוא ליצור יין מקומי של האזור שגם ישתו אותו באזור. בדיוק כמו שבחו"ל אתה רוצה לשתות את היין המקומי של הכפר. הוא מתיישן שנה בחביות ישנות בלבד והתוצאה, שוב לא מפתיע, היא יין טוב. מאוד מאוד טוב, עם שפע פרי נהדר לצד רעננות, איזון ומבנה טוב. בקיצור יין טוב."

עמוס רביד, בקבוק – פורטל תרבות האלכוהול, 29.3.13
חזרה לדף הראשי
  • היין
    • המשפחה
      • ייצור
        • גלריה
          • צור קשר

            Tivonet

              שריגרעיונות